Ncadbwpstxupijgjvx0t

Vuosisuunnitelma

Tulosta ja uusiokäytä loputtomasti saavuttaaksesi tavoitteesi!

Koetko hankalaksi suunnitella muuttoasi Espanjan Aurinkorannikolle?

Asioiden aloittaminen tyhjästä on hyvin kankeaa ja joskus jopa vastenmielistä. Ilman minkäänlaista suunnitelmaa on vaikea tietää, mihin pitäisi keskittyä ja mitä asioita voi hoitaa myöhemmin.

Jos suunnitelmasi jää tekemättä, aikaa valuu hukkaan miettiessä seuraavaa liikettä. Pahimmassa tapauksessa menetät kuukausia tai jopa vuosia sen vuoksi, ettei sinulla ollut suunnitelmaa. Mitä kauemmin venytät suunnitelman tekemistä, sitä kauempana unelmasi on ja pysyy.

Ryhdytään siis toimeen!

Meidän on nyt saatava sinut hortoilemasta päättömästi ja keskittymään unelmasi toteuttamiseen! Haluathan tavoittaa unelmasi muutosta Espanjan Aurinkorannikolle? Hyvä. Sitten kääritään hihat ja aloitetaan hommat.Vuosisuunnitelma auttaa sinua asettamaan itsellesi tavoitteita kuukausittain ja pysymään niissä. Hahmotat vuosisuunnitelman avulla, mitä asioita tulisi hoitaa missäkin kuussa. Voit laittaa jo arvioidun muuttoajankohdan omaan vuosisuunnitelmaasi!

Vuosisuunnitelma sisältää 12 x A4 kuukausisuunnitelmaa ja paketin lopussa on tilaa muiden tärkeiden asioiden kirjaamiseen. Jokaisen kuukauden kohdalle voit kirjoittaa: mihin asioihin keskityt kyseisen kuukauden aikana, mitkä ovat tärkeimmät päivämäärät ja mitä hoidettavia asioita sinulla on kyseiselle kuukaudelle.

Lisätilaa on myös omille muistiinpanoille.

Kirja sisältää yhden tekstiosion ja tulostettavan vuosisuunnitelman PDF -muodossa. Kerron tekstiosiossa 10 asiaa, jotka voit kirjata vuosisuunnitelmaasi samantien päästäksesi liikkeelle.

Jos tiedät muuttavasi vasta 2-5 vuoden päästä -ei huolta!

Voit tulostaa vuosisuunnitelmaa niin monelle vuodelle kuin haluat. Jätin tarkoituksella pois vuosiluvun ja päivämäärät, jotta voit lisätä ne itse tarpeen mukaan. Jos muutat alle vuoden kuluessa, voit tulostaa vain ne kuukaudet, jotka tarvitset.

Voit hyödyntää vuosisuunnitelmaa myöhemmin myös muiden tavoitteidesi kanssa. Laitat vain tulostimen laulamaan!


Kenelle kirja ei sovellu

Kirja ei sovellu niille, jotka haluavat ryömiä sieltä, mistä aita on matalin.

Vuosisuunnitelman tavoitteena on listata konkreettiset asiat ylös, jotta muutto Espanjan Aurinkorannikolle onnistuu ilman lisästressiä. Jos tiedät, ettet ole muuttamassa Aurinkorannikolle tai et ole valmis listaamaan omia tavoitteitasi ylös, kannattaa odottaa sopivampaa hetkeä tälle kirjalle.

Voit aloittaa ilmaisesta Unelma todeksi -kirjasta, jos päätöksentekeminen muuttamisesta on vielä epävarmaa.


Karoliina Espanjassa


Karoliina Espanjassa
Karoliina Espanjassa

Olen Espanjan Aurinkorannikolle huuhtoutunut 30+ vaimoihminen ja terhakkaan nuoren koiran omistaja.


MateriaaliAloitetaan jo!